

Ozone Transport Commission & Mid-Atlantic/Northeast Visibility Union Online Stakeholders Meeting OTC Mobile Sources Committee OTC Modeling Committee OTC Stationary and Area Sources Committee MANEVU Technical Support Committee

## Thursday, September 21, 2023 2:00 pm – 4:00 pm ET

## **Register for the Meeting <u>Here</u>**

## AGENDA

2:00 PM	Introduction and Goals (10 min)	<b>Paul Miller</b> OTC/MANEVU
2:10 PM	<b>Updates from OTC Mobile Sources Committee</b> (15 min)	<b>Paul Farrell</b> Connecticut DEEP
2:25 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
2:35 PM	Updates from OTC Stationary and Area Sources Committee (15 min)	<b>Francis Steitz</b> New Jersey DEP
2:50 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
3:00 PM	Updates from OTC Modeling Committee (15 min)	<b>Kevin Civerolo</b> New York State DEC
3:15 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up
3:25 PM	<b>Updates from MANEVU Technical Support Committee</b> (15 min)	<b>Sharon Davis</b> New Jersey DEP
3:40 PM	Stakeholder Input (10 min)	In order of sign-up

3:50 PM Summary and Adjourn (10 min)